ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Kleinheisler a Ferencváros célkeresztjében?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkKleinheisler a Ferencváros célkeresztjében?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A görög SDNA magyar forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy Kleinheisler László, a görög Panathinaikosz 29 éves középpályása a Ferencváros átigazolási célpontjai között szerepel.

A cikkben beszámolnak a zöld-fehérek 34.bajnoki címéről is, hozzátéve, hogy a magyar bajnok érdeklődik Kleinheisler László iránt. Kleinheislert egyébként 2026 nyaráig érvényes élő szerződés köti az athéni klubhoz. A görög lap szerint Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője rendkívül pozitívan nyilatkozott Kleinheislerről.

Kleinheisler januárban igazolt a Panathinaikosz együtteséhez (500 ezer eurót fizettek a játékjogáért), a görög klub színeiben összesen 14 bajnokin (rájátszással együtt) lépett pályára, és 1 gólt szerzett ezeken a találkozókon.

Ősszel a horvát NK Osijek színeiben 16 bajnokin 6 gólt lőtt, és 4 gólpasszal segítette csapattársait, illetve a Konferencia Liga selejtezőjében 2 összecsapáson jutott szóhoz az eszéki klub színeiben és 1 gólt szerzett ezeken a találkozókon.

A 46-szoros magyar válogatott középpályás 2017 februárja és 2017 júniusa között kölcsönjátékosként már magára ölthette a Ferencváros szerelését.

Kommentek

comments powered by Disqus