ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Nikola Serafimovot vinné az NK Osijek?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkNikola Serafimovot vinné az NK Osijek?

| Videoton

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A horvát germanijak.hr információi szerint a horvát élvonalban jelenleg 4.helyen álló NK Osijek együttese nyáron szeretné megerősíteni játékoskeretét. A lap szerint az eszéki klub rendkívüli érdeklődést mutat Nikola Serafimov, a Videoton 23 éves macedón válogatott belső védője iránt.

Arijan Ademi (Serafimov csapattársa a macedón válogatottban), a Dinamo Zagreb korábbi játékosa az alábbi szavakkal jellemzte Serafimov játékát.

"- Jó védő. Technikailag nagyon korrekt, gyors. Mindenképpen horvát élvonalba való." - mondta Ademi a horvát lapnak.

A germanijak.hr a cikket azzal zárja, hogy Serafimovnak még két évig élő szerződése van a Videotonnál, de abban az esetben könnyebben és olcsóbban meg lehetne szerezni, ha a fehérváriak búcsúznak az élvonaltól.

Serafimov nyáron igazolt Zalaegerszegről Fehérvárra. Az NB I-ben 11 mérkőzésen (1 gól) lépett pályára a Vidi színeiben (967 játékperc), illetve a Qabala elleni Konferencia Liga selejtezős párharc mindkét találkozóját végigjátszotta. A Magyar Kupában 1 mérkőzésen jutott szóhoz, itt egy gólpasszal hívta fel magára a figyelmet.

Kommentek

comments powered by Disqus