ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Thaiföldre igazol a Fradi kiszemeltje?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkThaiföldre igazol a Fradi kiszemeltje?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az azerisport.com információi szerint a korábban a Ferencvárossal és a Debreceni VSC együttesével is szóba hozott 27 éves azeri válogatott támadó, Ramil Sheydayev a szezon végén távozik a bajnok Qarabag gárdájától.

A lap szerint Sheydayev nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Qarabagnál. A 27 éves csatár Thaiföldről kapott egy jövedelmező ajánlatot, a hírek szerint a Buriram United lehet Sheydayev következő klubja.

Az azerisport.com szerint Sheydayev várhatóan már a jövő héten Thaiföldre utazik, hogy aláírja szerződését új klubjánál.

Sheydayev az idei szezonban 35 azeri bajnokin lépett pályára, és 22 gólt lőtt ezeken a találkozókon, illetve 6 gólpasszal segítette csapattársait. A BL-selejtezők során 8 alkalommal jutott szóhoz, itt két gólpassz fűződött a nevéhez, majd az Európa Liga csoportkörében 6 mérkőzésen egy alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját.

Sheydayev az azerisport.com szerint 750 ezer eurót (kb. 280 millió forint) keres majd a Buriram United csapatánál.

Kommentek

comments powered by Disqus