ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Ángelo Sagal iránt a Colo-Colo érdeklődik?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkÁngelo Sagal iránt a Colo-Colo érdeklődik?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A chilei TNTSports és a Deportes13 információi szerint a Colo-Colo szeretné megerősíteni támadósorát, és a klub egyik jelöltje Ángelo Sagal, a Ferencváros chilei labdarúgója.

A lap szerint a 30 esztendős, 18-szoros chilei válogatott Sagal hosszú légióskodás után térhetne vissza a chilei futballba, a hírek szerint a játékos képviselői már felvették a kapcsolatot a Colo-Colo együttesével, amely nyitott a labdarúgó megszerzésének lehetőségére. A chilei klub jelenleg Sagal leigazolásának lehetőségét elemzi, mivel érkezése esetén nem kellene felszabadítani helyet a légióskvóta miatt, és a támadósor bal oldalán is opció lehetne a csapatnál.

A cikkben megjegyzik, hogy Sagal a tavaszi szezont kölcsönben a Ferencvárosnál töltötte (a pusztító törökországi földrengés után érkezett a Gaziantep FK csapatától).

Sagal az ősszel 15 bajnokin lépett pályára a török élvonalban, és 2 gól, illetve 1 gólpassz fűződött a nevéhez. A török kupában háromszor jutott szóhoz. Ezt követően kölcsönvette a Ferencváros, ahol 6 bajnokin mindössze 257 perc játéklehetőséget kapott a zöld-fehéreknél, és egy gólpasszal segítette csapattársait.

Kommentek

comments powered by Disqus