ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Abu Fani: Újabb elutasított Fradi-ajánlat?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkAbu Fani: Újabb elutasított Fradi-ajánlat?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az izraeli sports.walla.co.il információi szerint a Maccabi Haifa elutasította a Ferencváros újabb ajánlatát, annak ellenére, hogy Mohammed Abu Fani személyesen kérte a távozását az izraeli klubtól. A lap szerint a Fradi várhatóan nem fizeti ki a kivásárlási záradékban szereplő 2 millió eurós vételárat, a Maccabi Haifa viszont ragaszkodik a záradékban szereplő összeghez.

A sports.walla.co.il szerint Abu Fani beszélt a haifai klub vezetőivel, és arra kérte őket, hogy engedjék el a Ferencvároshoz. Magyar forrásokra hivatkozva arról számolnak be, hogy a magyar klub a korábbi, 800 ezer eurós ajánlathoz képest tovább emelt az ajánlaton, de az izraeli klubnál elutasították azt.

A transfermarkt.de szerint 2026 nyaráig érvényes szerződés köti Abu Fanit a Maccabi Haifához.

Kommentek

comments powered by Disqus