ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Lovrencsics távozhat a Hajduk Splittől?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkLovrencsics távozhat a Hajduk Splittől?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A horvát index.hr információi szerint olyan tapasztalt játékosok távozhatnak a horvát ezüstérmes Hajduk Split együttesétől, akiket már kiszorítottak az első csapatból a fiatalok, illetve a megbízhatóbb teljesítményt nyújtó labdarúgók. A lap szerint Lovrencsics Gergő, a Ferencváros korábbi játékosa is azon futballisták között található, akik minden bizonnyal távoznak a dalmát klubtól. Lovrencsics mellett Marco Fossati, Nikola Kalinics és Stefan Simics távozását valószínűsítik a horvát lapnál.

A 34 esztendős Lovrencsics 2021 nyarán szabadon igazolható játékosként érkezett a Ferencvárostól a Hajduk Splithez. Az elmúlt idényben 18 bajnokin lépett pályára (1 gólpassz), mindössze 817 percet töltött a pályán. A Konferencia Liga selejtezőjében 4 mérkőzésen jutott szóhoz (67 perc játék), illetve 3 horvát kupamérkőzésen is lehetőséget kapott edzőjétől.

A transfermarkt.de szerint Lovrencsics szerződése 2023 nyarán lejár a spliti klubnál.

Kommentek

comments powered by Disqus