ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Közelednek az álláspontok Abu Fani ügyében?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkKözelednek az álláspontok Abu Fani ügyében?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az izraeli sport5.co.il információi szerint tovább folynak a tárgyalások a Ferencváros és a Maccabi Haifa között Mohammed Abu Fani átigazolásának ügyében.

A lap szerint a Ferencváros jelenlegi ajánlata 1,3 millió eurós összeg és részesedés a játékos jövőbeli eladása esetén, illetve további bónuszok is megilletnék az izraeli klubot.

Abu Fani az izraeli lap szerint a Ferencvárosnál idényenként kb. 550 ezer eurót (kb. 200 millió forint) kereshetne, a lap szerint több évre szóló kontraktusról lenne szó a Fradinál. A játékos a távozása érdekében a Maccabi Haifa vezetőségéhez fordult, és arra kérte jelenlegi klubját, hogy engedjék el a Ferencvároshoz, mert oda szeretne igazolni.

A lap szerint a középpályás környezetében azt remélik, hogy a Maccabi Haifa rugalmas lesz, mivel a játékos állítólag korábban ígéretet kapott arra, hogy ha ajánlat érkezik érte, akkor elengedik.

Érdekesség, hogy a cikk szerint a Maccabi Haifa a 2 millió eurós kivásárlási záradék ellenére megelégedne másfél millió eurós összeggel is, illetve szeretnének részesedést az eladási árból, amennyiben a Ferencváros értékesítené a labdarúgót.

A lap szerint a Maccabi Haifa már Abu Fani utódját keresi, aki a hírek szerint a francia Laurent Abergel, a Lorient játékosa lehet majd. Az izraeli cikk szerint Abergel vételára körülbelül akkora összeg lesz, amennyiért Abu Fanit értékesítik majd.

Kommentek

comments powered by Disqus