ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Újabb fejlemények Abu Fani ügyében

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkÚjabb fejlemények Abu Fani ügyében

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az izraeli sports.walla.co.il tájékoztatása szerint egy újabb, immár harmadik ajánlatot kapott a Maccabi Haifa Mohammed Abu Faniért a Ferencváros együttesétől. A lap szerint összesen másfél millió eurós összegről lenne szó abban az esetben, ha a Ferencváros bejut az Európa Liga csoportkörébe.

Az izraeli klub ezzel szemben engedett a kivásárlási záradékban szereplő 2 milliós összegből, azonban mindenképpen szeretnének másfél millió eurót megkapni a játékosért.

Ezen felül a Maccabi Haifa szeretne további összegeket kapni abban az esetben, ha a Ferencváros bejut az európai kupák valamelyikének csoportkörébe, illetve szeretnének jutalékot kapni abban az esetben, ha a magyar klub értékesítené a játékost.

A lap szerint Abu Fani üzent a Maccabi Haifa vezetőinek, melyben arra kéri a klubot, hogy ne akadályozzák meg az átigazolását, és folytassák a tárgyalásokat. A részleteket ismerő izraeli források szerint mindössze 150 ezer eurós differencia van a két klub vezetőinek álláspontja között, a játékos már megállapodott a Ferencvárossal, és azonnal aláír, ha a klubok között megszületik a megállapodás.

Kommentek

comments powered by Disqus