ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Elköszöntek a korábbi diósgyőri Milovicstól

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkElköszöntek a korábbi diósgyőri Milovicstól

| Diósgyőri VTK

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A szlovén Ekipa24 információi szerint a bajnok Olimpija Ljubljana együttese elköszönt a 2021 tavaszán Diósgyőrben is megfordult horvát belső védőtől, Goran Milovicstól. 

A 34 éves Milovics az idei szezonban összesen 21 szlovén bajnokin lépett pályára és 1 gólpasszt adott ezeken a mérkőzéseken (807 játékperc). A Konferencia Ligában két találkozón jutott szóhoz, és két alkalommal is megzörgette a luxemburgi Differdange csapatának hálóját.

A 195 cm magas Milovics 2021 tavaszán néhány hónapig játszott a diósgyőri együttesben, akkor 17 bajnokin lépett pályára és 1 gólt szerzett, azonban az idény végén a borsodi együttes búcsúzott az élvonalbeli küzdelmektől.

Kommentek

comments powered by Disqus