ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Ben Romdhane megegyezett a Fradival?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkBen Romdhane megegyezett a Fradival?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Montassar Yahyaoui tunéziai sportújságíró twitter-csatornáján megjelent információk szerint a Ferencváros megegyezett Mohamed Ali Ben Romdhane-el, a tunéziai Esperance 23 éves középpályásával.

Ben Romdhane-t januárban már szóba hozták a zöld-fehérekkel, tunéziai hírek szerint akkor 400 ezer eurót ajánlott a budapesti klub a labdarúgóért. A huszonötszörös tunéziai válogatott középpályás szerződése június végén lejár a transfermarkt.de szerint, így amennyiben valóban megállapodott a Fradi a játékossal, abban az esetben ingyen kerülhet a magyar bajnokhoz.

A 23 éves Ben Romdhane az idei szezonban 18 tunéziai bajnokin lépett pályára az Esperance színeiben, és 8 gólt valamint 1 gólpasszt jegyzett. Az afrikai Bajnokok Ligájában 11 mérkőzésen 3 gólt szerzett, míg a tunéziai kupában 3 találkozón 2 gól fűződött a nevéhez.

Ben Romdhane 1999. szeptember 6-án született Tuniszban. A 185 cm magas, jobblábas középpályás eddigi karrierje során kizárólag az Esperance Tunis együttesében szerepelt. Ötszörös tunéziai bajnok, egyszeres afrikai Bajnokok Ligája győztes játékosról van szó. Piaci értékét 2,7 millió euróra becsüli a transfermarkt.de, szerződése 2023 nyarán jár le a tuniszi együttesnél a portál szerint.

Pályafutása számokban:
Tunéziai válogatott: 25 mérkőzés, 1 gól

Tunéziai I.o (rájátszással): 88 mérkőzés, 18 gól, 5 gólpassz

Negyedórás összeállítás a tunéziai labdarúgóról 

Kommentek

comments powered by Disqus