ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Küszöbön a megegyezés Abu Fani ügyében?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkKüszöbön a megegyezés Abu Fani ügyében?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A sports.walla.co.il ma reggeli cikkében arról ír, hogy a Ferencváros várhatóan elfogadja a Maccabi Haifa által szabott feltételeket, így megegyezhetnek a felek a középpályás átigazolásának ügyében.

A lap szerint a Ferencváros várhatóan elfogadja a Maccabi Haifa tervezetét arról, hogy 1,5 millió eurót kifizet a játékosért a bónuszok nélkül, és ezen felül amennyiben 1,5 millió eurónál magasabb összegért eladja a magyar klub a későbbiekben, akkor a haszon 20%-a a Maccabi Haifát illeti majd meg.
(Tehát ha a Fradi például 2 millió euróért továbbértékesíti Abu Fani játékjogát, akkor az 500 ezer eurós profit 20 %-át, azaz 100 ezer eurót kapna majd az izraeli együttes. - zte.hu)

Ezen felül további kb. 400 ezer euró érkezhet bónuszként az izraeli klub számlájára abban az esetben, ha a magyar klub elér bizonyos célokat, pl. bejut valamely európai kupa csoportkörébe.

A lap szerint a középpályás körülbelül 550 ezer eurót keres majd idényenként magyarországi szerződésének négyéves időtartama alatt. (A sport5.co.il szintén ma reggeli cikkében 520-620 ezer eurós fizetésről ír, attól függően hogy Abu Fani milyen sikereket ér el a Fradinál, illetve ha a személyes bónuszok feltételeit sikerül neki majd elérni.)

Kommentek

comments powered by Disqus
Mohammed Abu Fani, Ferencváros, Maccabi Haifa,