ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A korábbi DVTK-edző az albán bajnoknál folytatja?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA korábbi DVTK-edző az albán bajnoknál folytatja?

| Diósgyőri VTK

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az albán Panorama Sport információi szerint a korábban a DVTK csapatát is irányító Zoran Zekič veszi át az albán bajnok Partizani Tirana együttesének irányítását. A lap szerint a tiranai klub másik jelöltje egy szintén horvát szakember, Tomislav Stipič volt, azonban végül a legutóbb a horvát Slaven Belupót irányító, 49 éves szakemberre esett a "bikák" vezetőinek választása.

Zekič 2021 tavaszán 18 bajnoki mérkőzésen irányította a DVTK együttesét az NB I-ben (6 győzelem, 5 döntetlen, 7 vereség), az idény végén a borsodi együttes búcsúzott az élvonalbeli küzdelmektől.

Kommentek

comments powered by Disqus