ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Távozott az Anorthoszisz magyar kapusedzője

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkTávozott az Anorthoszisz magyar kapusedzője

| Egyéb magyar vonatkozású

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A ciprusi 24sports.com.cy információi szerint Nagy Zoltán, a ciprusi élvonalbeli Anorthoszisz kapusedzője távozott a csapattól.

A cikkben Nagy Zoltán közösségi oldalán írt üzenetét is idézik.

A 49 éves szakember korábban védett a Diósgyőr és a Debrecen együtteseiben is, majd légióskodott Izraelben (Hapoel Ramat Gan). Később tíz éven keresztül védett különböző ciprusi csapatoknál, (Alki Larnaca, Anortoszisz, Digenis Morfou, Doxa Katakopias, Omonia Aradippou, Spartakos Kitiou) a 2007/2008-as idényben bajnok lett az Anorthoszisz játékosaként, és a Bajnokok Ligája, illetve az UEFA Kupa csoportkörében is pályára léphetett a kék-fehérek színeiben.

Kapusedzőként a ciprusi Ethnikosz, az Anorthoszisz (kétszer is), illetve a Doxa Katakopias csapatainál dolgozott.

Kommentek

comments powered by Disqus
Nagy Zoltán, DVSC, Debreceni VSC, DVTK, Diósgyőri VTK, Doxa Katakopias, Anorthosis, Ethnikos Aradippou,