ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Albion Rrahmani iránt érdeklődik a Ferencváros?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkAlbion Rrahmani iránt érdeklődik a Ferencváros?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A koszovói dukagjini.com információi szerint a bolgár Ludogorets és a horvát Dinamo Zagreb mellett a Ferencváros is érdeklődik Albion Rrahmani, az FC Ballkani 22 éves koszovói támadója iránt, aki az idei szezonban a koszovói élvonal legeredményesebb játékosa lett 16 találatának köszönhetően. A fent említett három együttesen kívül belga és holland klubok érdeklődéséről is beszámolnak a cikkben.

Albion Rrahmani a legutóbbi idényben 29 bajnokin 16 gólt szerzett, és 4 gólpasszal segítette csapattársait. Két BL-selejtezőn is pályára lépett a Ballkani színeiben, majd a kiesést követően a Konferencia Liga selejtezőjében (a bajnoki ágon szerepeltek) 6 mérkőzésen lépett pályára, 7 gólt lőtt, és adott 1 gólpasszt.

A koszovói bajnok a Konferencia Liga csoportkörébe is sikeresen kvalifikálta magát, és mind a hat találkozón pályára lépett a CFR Kolozsvár, Slavia Praha, Sivasspor ellen. (1-1 gólpasszt adott a CFR elleni hazai, illetve a Slavia elleni idegenbeli mérkőzésen - a Ballkani végül 4 ponttal zárt a csoportkörben.)

A 187 cm magas, középcsatár poszton bevethető Albion Rrahmani 2000. augusztus 31-én született Podujevo nevű településen. A labdával mindkét lábbal jól bánó támadó a Llapi akadémián nevelkedett 2019-ig, majd a KF Minatori nevű csapathoz került 2019 nyarán. 2020 januárjában a szintén koszovói Bashkimi együttese igazolta le, majd fél évvel később az FC Malisheva gárdájához került. Jelenlegi csapata, az FC Ballkani 2021 júliusában szerezte meg játékjogát, szerződése 2024 nyaráig érvényes a koszovói bajnoknál.

Pályafutása számokban:
Koszovói I.o: 43 mérkőzés, 18 gól, 5 gólpassz

Egy évvel ezelőtti összeállítás Rrahmani játékáról

Kommentek

comments powered by Disqus