ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Loki leendő (?) brazilja elköszönt csapatától

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA Loki leendő (?) brazilja elköszönt csapatától

| Debreceni VSC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Pernambuco, a kazah élvonalban 4.helyen álló Qyzyljar Petropavlovsk 25 éves brazil támadó középpályása hivatalos instagram oldalán köszönt el csapata szurkolóitól. Az elsősorban szélsőként, illetve támadóként is bevethető labdarúgó korábbi hírek szerint Debrecenben folytathatja pályafutását. (Korábban már beszámoltunk róla, hogy kazah Aktobe korábbi sportigazgatója, Askhat Kalzhanov által működtetett Серый CARDINAL nevű kazah telegram csatorna információi szerint Grigori Loria, a Qyzyljar Petropavlovsk egyik vezetője bejelentette, hogy a Debreceni VSC együttesénél folytatja pályafutását Pernambuco.)

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vitor (@vitor_pernambuco) által megosztott bejegyzés

Kommentek

comments powered by Disqus
Pernambuco, Sheriff Tiraspol, Qyzyljar Petropavlovsk, Bodø/Glimt, Dinamo Tbilisi,