ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Az ukránok szerint is a Lokinál folytatja Pernambuco

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkAz ukránok szerint is a Lokinál folytatja Pernambuco

| Debreceni VSC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az ukrán sportarena.com mai cikke szerint a kazah Qyzyljar Petropavlovsknál kölcsönben szerepelt 25 éves brazil támadó, Pernambuco visszatér az ukrán Lviv együtteséhez, azonban a Debreceni VSC együttesében folytatja pályafutását.

A cikkben megjegyzik, hogy az ukrán Lviv komoly anyagi problémákkal küzd, mivel június 1-től nem tud fizetést biztosítani játékosainak. A hírek szerint az együttes vezetői már megkérték a játékosokat, hogy pakolják ki a felszerelésüket a klub bázisáról. A sportarena.com szerint úgy tudni, hogy a Lviv még áprilisi járandóságuk egy részével is tartozik a labdarúgóknak. A Lviv vezetősége a klub fennmaradásáért küzd jelenleg, és a csapat 2/3-át szeretné megtartani.

Ide kapcsolódó hír Kazahsztánból, hogy a kazah kazfootball.kz a Qyzyljar Petropavlovsk sajtóosztályának bejelentéséről számolt be, melyben arról tájékoztatják a csapat szurkolóit, hogy Pernambuco, az együttes 25 éves brazil játékosa kölcsönszerződése lejártával visszatér az ukrán Lviv együtteséhez.

A támadó 8 mérkőzésen 4 gólt szerzett, és 1 gólpasszal segítette csapattársait a kölcsönjáték során.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
Pernambuco, Sheriff Tiraspol, Qyzyljar Petropavlovsk, Bodø/Glimt, Dinamo Tbilisi, Lviv,