ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Karlo Sentić Diósgyőrben folytatja pályafutását

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkKarlo Sentić Diósgyőrben folytatja pályafutását

| Diósgyőri VTK

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A horvát dalmatinskiportal.hr információi szerint kölcsönben a DVTK együttesénél folytatja pályafutását Karlo Sentić, a horvát bajnoki ezüstérmes Hajduk Split 22 éves, 193 cm magas U-21-es válogatott kapusa. A hírek szerint egy idényre szól majd a kölcsönszerződés, amely még nem hivatalos, és csak néhány formaság választja el a fiatal játékost a hivatalos szerződéskötéstől.

Sentić az idei szezonban 16 horvát bajnokin védte a spliti együttes kapuját, és 22 gólt kapott ezeken a találkozókon. (3 alkalommal nem zörgették meg a hálóját). A horvát kupában két mérkőzésen jutott szóhoz.

Karlo Sentić 2001. június 3-án született Dubrovnikban. A 193 cm magas hálóőr a Libertas labdarúgó akadémián kezdte karrierjét, majd 2015-től a Hajduk Split játékosa volt. A 2021/2022-es szezont kölcsönben Varasdon töltötte. A Hajduk Splitnél 2026 nyaráig szóló élő szerződése van, piaci értékét 550 ezer euróra becsüli a transfermarkt.de.

Pályafutása számokban:
Horvát U-21-es válogatott: 1 mérkőzés

Horvát I.o: 16 mérkőzés, 22 kapott gól (háromszor nem zörgették meg a hálóját)
Horvát II.o: 53 mérkőzés, 72 kapott gól (12 mérkőzésen nem zörgették meg a hálóját)

Karlo Sentić

Képes összeállítás a játékosról

Kommentek

comments powered by Disqus