ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Holender Filip Topolyán folytatja?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkHolender Filip Topolyán folytatja?

| Vasas

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A szerb mozzartsport.com információi szerint Holender Filippel erősítheti meg játékoskeretét a Bajnokok Ligája selejtezőkre készülő, szerb bajnoki ezüstérmes Topolyai SC együttese.

A TSC néhány nappal ezelőtt adta el a csapat legnagyobb tehetségét, Petar Ratkovot az RB Salzburg együttesének. (Az osztrák klub 4,5 millió eurót fizetett a 19 éves támadóért, a TSC pedig további 500 ezer eurót kaphat különböző feltételek teljesülése esetén, és Ratkov következő eladásából származó bevétel 15%-a is a vajdasági klubot illeti majd meg.)

A mozzartsport.com információi szerint a TSC együttesénél Holenderrel pótolhatják a fiatal támadót, a lap szerint az sem okozhat majd gondot, hogy a magyar válogatott játékosnak 2025-ig élő szerződése van az NB I-ből kiesett Vasas együttesénél.

Holender a 2022/2023-as idényben 30 bajnokin lépett pályára a Vasas színeiben, és 8 gólt, illetve 7 gólpasszt jegyzett. A Magyar Kupában 4 mérkőzésen 1 gólpassz fűződött a nevéhez.

Kommentek

comments powered by Disqus
Holender Filip, Topolyai SC, TSC, Vasas, Partizan Beograd, Budapest Honvéd FC,