ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Clarismario Santos nemet mondott a Lokinak?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkClarismario Santos nemet mondott a Lokinak?

| Debreceni VSC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A bosnyák sportsport.ba információi szerint Clarismario Santos Rodrigues, a bosnyák Zseljeznicsar 22 éves brazil balszélsője a Debreceni VSC együttesétől is kapott ajánlatot a közelmúltban, azonban a szarajevói gárdától távozó labdarúgó végül úgy döntött, hogy nem fogadja el a Loki ajánlatát.

A lapnak a játékos ügynöke, Stefan Bulics is megerősítette az információt. Santos a bosnyák élvonal legutóbbi idényében 30 bajnokin 8 gólt és 4 gólpasszt jegyzett, illetve a bosnyák kupában 5 mérkőzésen 1 asszisztot adott csapattársainak.

Érdekesség, hogy Santost amatőr szerződéssel foglalkoztatta a szarajevói klub, azonban remek idényének köszönhetően nagyon keresetté vált a futballpiacon. (Nermin Basics, a Zseljeznicsar vezetőedzője a sport1.oslobodjenje.ba-nak adott korábbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy Santosért egy 100 ezer eurónál nagyobb összegű nevelési költségtérítést kellett volna fizetni a Fluminensének és a Rudar Prijedornak, hogy a brazil labdarúgó Szarajevóban tudja folytatni pályafutását.)

Stefan Bulics, Santos ügynöke az alábbiakat nyilatkozta az üggyel kapcsolatban:

" - Ez igaz, a Debrecen néhány napja küldött egy hivatalos ajánlatot. Azonban Santosszal együtt úgy döntöttünk, hogy elutasítjuk, és a jövő héten kiderül, hol folytatja pályafutását."

Clarismario Santos Rodrigues 2001. július 27-én született Valente településen, Bahia államban (Brazília). A 177 cm magas, jobblábas, elsősorban bal és jobbszélsőként bevethető labdarúgó a Fluminenséből kikerülve 2019-ben igazolt Európába, a horvát másodosztályú Dubrava Zagrebhez. 2020 nyarán a bosnyák másodosztályú Kozarska Dubicához került, majd 2021 márciusában az élvonalbeli Rudar Prijedor szerződtette. 2022 júliusában igazolt a Zseljeznicsarhoz, de amatőr szerződéssel, 2023 nyarán pedig szabadon igazolhatóvá vált. Piaci értékét 600 ezer euróra becsüli a transfermarkt.de.

Pályafutása számokban:

Bosnyák I.o: 59 mérkőzés, 9 gól, 9 gólpassz
Bosnyák II.o: 29 mérkőzés, 7 gól
Horvát II.o: 10 mérkőzés, 2 gólpassz

Egy friss összeállítás Clarismario Santos játékáról

Egy szintén friss videó a brazil szélsőről

Kommentek

comments powered by Disqus
Clarismario Santos Rodrigues, Zeljeznicar Sarajevo, Debreceni VSC, Rudar Prijedor, Dubrava Zagreb,