ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Argyris Kampetsis a DVTK játékosa lesz?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkArgyris Kampetsis a DVTK játékosa lesz?

| Diósgyőri VTK

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A görög zougla.gr információi szerint a DVTK együttesénél folytatja pályafutását Argyris Kampetsis, a Panathinaikosz 24 éves, korábbi U-21-es válogatott görög csatára, aki szerdán szerződést bontott az athéni klubnál.

A cikkben megjegyzik, hogy Kampetsis az előző idény óta nem szerepelt a Panathinaikosz hosszú távú terveiben, ezért a felkészülési időszak kezdete óta próbált magának új csapatot találni.

Kampetsis a hírek szerint csütörtökön érkezik Magyarországra, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését a diósgyőri klubnál.

A cikk zárásaként megjegyzik, hogy a DVTK-t az a Szergej Kuznyecov edzi, aki korábban Bölöni László segítőjeként dolgozott a Panathinaikosz együttesénél.

Argyris Kampetsis 1999. május 6-án született Athénban. A 186 cm magas, a labdával mindkét lábbal jól bánó középcsatár az AEK Athén és az Olympiakosz utánpótlását megjárva 18 évesen a Borussia Dortmund második csapatához igazolt. Egy évvel később, 2017 nyarán hazatért a Panathinaikoszhoz, és három évet töltött el az athéni zöld-fehéreknél. 2021 nyarán egy idényre kölcsönadták a holland Willem II gárdájának, és a kölcsön lejártát követően tavaly nyár óta ismét a Panathinaikosz játékosának mondhatja magát. A transfermarkt.de szerint piaci értéke 300 ezer euró, szerződése 2024 nyarán jár le az athéni klubnál.

Pályafutása számokban:
Görög U-21-es válogatott: 12 mérkőzés, 4 gól

Görög I.o (rájátszással): 57 mérkőzés, 5 gól, 2 gólpassz
Holland I.o: 17 mérkőzés, 2 gólpassz
Német IV.osztály: 14 mérkőzés
Görög U-19-es bajnokság: 21 mérkőzés, 10 gól

Összeállítás a Panathinaikosznál nyújtott játékáról

Egy korábbi összeállítás Kampetsis játékáról

Kampetsis képességeit bemutató korábbi videó

Kommentek

comments powered by Disqus
Argyris Kampetsis, Panathinaikosz, DVTK, Diósgyőr, Olympiakosz, Willem II,