ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A DVTK Dominik Kružliak iránt érdeklődik?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA DVTK Dominik Kružliak iránt érdeklődik?

| Diósgyőri VTK

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A szlovák tvnoviny.sk információi szerint három klub, köztük a Diósgyőri VTK is érdeklődik Dominik Kružliak, a görög Volosztól néhány nappal ezelőtt távozott 27 éves, egyszeres szlovák válogatott belső védő iránt.

Kružliak nyáron igazolt Dunaszerdahelyről Görögországba, azonban az AEK Athén elleni bajnokin a mérkőzés hosszabbításában kézzel ért a labdához, az athéniak büntetőhöz jutottak, és végül 3-2-es győzelmet arattak a Volosz ellen. Az eset után a görög klub közös megegyezéssel szerződést bontott a játékossal, aki így szabadon igazolhatóvá vált.

A szlovák lap szerint Dominik Kružliak iránt a Diósgyőr mellett két szlovák klub, a Slovan Bratislava és a kassai FC Kosice is érdeklődik.

A játékos ügynöke, Michal Holeščák nyilatkozata szerint a játékos számára a magyar klub nem jelent priorítást, elsősorban a két szlovák együttes jöhet számításba nála, viszont a szerződést péntekig mindenképpen alá kell írni új csapatánál.

A 27 éves középhátvéd nyáron igazolt a Voloszhoz, az új idényben három bajnokin lépett pályára (225 játékperc), az utolsó, AEK elleni találkozón egy félidőnyi játéklehetőséget kapott edzőjétől.

Dominik Kružliak 1996. július 10-én született Liptószentmiklóson. A 185 cm magas, jobblábas belső védő a Rózsahegy utánpótlásában kezdte pályafutását, majd 2019 nyarán 500 ezer euróért Dunaszerdahelyre igazolt. Négy évet töltött el a DAC-nál, majd idény nyáron a görög élvonalbeli Voloszhoz szerződött, ahol három mérkőzést követően közös megegyezéssel szerződést bontott. A transfermarkt.de szerint Dominik Kružliak piaci értéke 600 ezer euró.

Pályafutása számokban:

Szlovák válogatott: 1 mérkőzés
Szlovák U-21-es válogatott: 5 mérkőzés

Szlovák I.o (rájátszással): 239 mérkőzés, 17 gól, 4 gólpassz
Görög I.o: 3 mérkőzés

Friss összeállítás a játékosról

Egy korábbi videóösszeállítás

Kommentek

comments powered by Disqus